Ξενώνας Camelia Suites

KSΞN

Φιλιά TS!

Οι χειμερινές διακοπές και οι αποδράσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Το κρύο σιγά σιγά κάνει όλο και πιο έντονη την παρουσία του και όπου να ναι θα πέσουν και οι πρώτες νιφάδες στις πιο ορεινές περιοχές. Τί περιμένεις λοιπόν?Τα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας  είναι μέσα στα πεύκα και τα έλατα. Εκεί θα βρεις τον πιο όμορφο και γουστόζικο ξενώνα. Το δωμάτιο έχει ακριβώς ότι χρειάζεσαι για να περάσεις ονειρεμένα. Τέσσερις μικρές μεζονέτες κάνουν την πλατεία των μεσαίων Τρικάλων μοναδική. Camelia Suites!

Οι σουίτες είναι ξεχωριστές, προσεγμένες και ζεστές. Τα ονόματα που έχουν πάρει όπως Μελίτεια, Μάγεμα, Μανώλια και Μελιάν, σε ταξιδεύουν σε παραμύθια και λουλούδια. Τα vintage στοιχεία θα σε κάνουν να νιώθεις πως βρίσκεσαι στην δική σου ιστορία με πριγκίπισσες. Στους χώρους θα βρεις ξύλα για το τζάκι ώστε να μπορείς να ζεστάνεις το δωμάτιο σου και λίγο παραδίπλα θα βρεις ένα μεγάλο τζακούζι για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις αξέχαστες στιγμές σου. Το πρωινό σου και τον καφέ σου θα το πάρεις φυσικά στο δωμάτιο παρέα με την εκπληκτική θέα από τις κορυφές της Ζήρειας. Ένας μεγάλος δίσκος με πολλών ειδών καλούδια αλμυρά και γλυκά θα συνοδεύσει το πρωί.

Και αν θες να κάνεις έκπληξη στον αγαπημένο ή στην αγαπημένη σου, μπορείς να της χαρίσεις μία υπηρεσία μασάζ σώματος ή προσώπου στο δωμάτιο σας. Σίγουρα θα την λατρέψει. Η Κα. Ελένη είναι εκεί για να σε κατατοπίσει σε ότι χρειαστείς.

Αργότερα θα κάνεις τις βόλτες σου στα Μεσαία Τρίκαλα, καθώς αν θελήσεις να πας στα Άνω ή στα Κάτω η απόσταση είναι ιδιαίτερα κοντινή και θα έχεις την ευκαιρία να φας εξαιρετικά καθώς να απολαύσεις και το ρόφημα σου.

Καλή διαμονή!

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα

Άνω Σύρος

Η Σύρος χαρακτηρίζεται ως η Αρχόντισσα των Κυκλάδων! Ένα μέρος με απερίγραπτη ομορφιά. Πόσα καλά γνωρίζεις όμως την Άνω Σύρο?? Αν δεν έχεις περπατήσει τα

Περισσότερα

White Holidays Project

Κάνοντας βόλτες στα αγαπημένα μας νησιά και γνωρίζοντας κόσμο, χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω επιχειρήσεις με τις οποίες ασχολούνται νέα παιδιά και προσπαθούν να δώσουν τον

Περισσότερα