Πανδίων Boutique Hotel & Suites

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Το Πανδίων βρίσκεται στη λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα και η θέα του δείχνει ακριβώς ότι χρειάζεται κάποιος για να περιγράψει το μέρος. Ηρεμία, ζεστασιά και ένα δωμάτιο που έδινε νόημα στις ημέρες που έμεινα εκεί. Ήσυχο μέρος με χρωματιστά έπιπλα και ζεστή ατμόσφαιρα. Διάλεξα το δωμάτιο με τις σκούρες μπλε λεπτομέρειες. Τζάκι μπροστά από το κρεβάτι και η θέα να απλώνεται στην ομορφιά της λίμνης.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου κάνει την ατμόσφαιρα πολύ φιλική και σε βοηθάει σε ότι χρειαστείς. Πιθανόν να ξεναγήσει κι εσένα σε ότι θες να δεις στο ξενοδοχείο. Είχα επιλέξει μια junior suite. Καθαρό δωμάτιο με άνετο μπάνιο. Το σαλόνι που υπάρχει βολεύει ακόμα και για να δουλέψεις, αν βρεις λίγο χρόνο στις ημέρες της φιλοξενίας σου.

Αν τύχει κάποιο απόγευμα να είσαι στο δωμάτιο, παρήγγειλε ένα ζεστό καφέ από τη reception, πάρε χοντρή ζακέτα ή κουβέρτα, σκεπάσου και βγες να τον πιεις στο μπαλκόνι. Θα με θυμηθείς!

Αν έχει καλό καιρό, γιατί εκεί θα συναντήσεις πολύ κρύο αν πας χειμώνα, μπορείς να νοικιάσεις ένα υδροποδήλατο και να κάνεις την βόλτα σου μέσα στη λίμνη. Επίσης μπορείς να επισκεφτείς τα Μετέωρα που είναι μισή ώρα σχεδόν από το ξενοδοχείο.

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα