Δραγωνέρα

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Η Δραγωνέρα είναι μία από τις πιο όμορφες παραλίες στο Αγκίστρι και βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του. Παραλία με πολύ πράσινο λόγω των πεύκων και με καταγάλανα νερά. Ότι πρέπει για να βουτήξεις αμέσως.

Η διαδρομή για να φτάσεις είναι μοναδική περνώντας μέσα από ένα καταπράσινο δρόμο που αν είσαι τυχερός θα συναντήσεις και καμία πέρδικα να περνάει δειλά – δειλά. Θα συναντήσεις λοιπόν, μία παραλία με λευκό βότσαλο, ξαπλώστρες στη σειρά και μία καντίνα σαν μικρό μπαράκι που θα σου σερβίρει δροσερά κοκτέιλ. Η χαλαρή μουσική θα σε κάνει να καθυστερείς την επιστροφή σου και να κάνεις όλο και καμία βουτιά παραπάνω.

Είναι σαν πισίνα! Μπορείς να καθίσεις χωρίς να γεμίσεις άμμο και να πιεις το ποτό σου μέσα στη θάλασσα χωρίς φυσικά να αφήσεις τα σκουπίδια σου από εδώ και από εκεί. Να πας νωρίς για να βρεις ξαπλώστρα μπροστά μπροστά. Αν δεν τα καταφέρεις μην αγχώνεσαι σίγουρα θα βρεις και πιο πίσω ή και κάτω από τα πεύκα.
Το καλό είναι πως το καλοκαίρι, μερικές μέρες όταν βραδιάζει, κάτω από το φως του ηλιοβασιλέματος, γίνονται όμορφα μικρά πάρτι! Οπότε αξίζει να κάτσεις λίγο παραπάνω.

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα
Μαντάμ Μποβαρί

Μαντάμ Μποβαρί

Άλλωστε όπως και ο ίδιος ο συγγραφέας όταν ρωτήθηκε για την μαντάμ Μποβαρί είπε μεταξύ άλλων “Η μαντάμ Μποβαρί κλαίει αυτή τη στιγμή σε κάποιο σπίτι …”

Περισσότερα