Ανεμόεσσα

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Και τι δεν θα έδινα για ένα Σαββατοκύριακο, σε ένα χουχουλιάρικο δωμάτιο με υπέροχη χιονισμένη θέα, πίνοντας ζεστή σοκολάτα και χαλαρώνοντας μπροστά στο τζάκι.  Ένα από τα πιο ιδανικά μέρη είναι τα Τρίκαλα Κορινθίας. Και κάπου εκεί η φαντασίωση μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Το όνομα του ξενώνα…Ανεμόεσσα! Ο υπέροχος ξενώνας είναι χτισμένος στα μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας από το 2008. Θυμίζει κάτι από παραμύθι και σε ταξιδεύει σε μία άλλη εποχή. Τα δωμάτια είναι ιδιαίτερα διακοσμημένα με πέτρα και γήινα χρώματα, τα οποία αγκαλιάζουν το εσωτερικό των δωματίων, δίνοντας τους μια ακόμα πιο ζεστή πινελιά.

Καθαρά δωμάτια με καταπληκτική θέα. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο, στο οποίο θα βρεις καλό φαγητό είτε για να πάρεις το πρωινό σου, είτε για βραδινό και διάφορα άλλα πράγματα που θα σε κάνουν να διασκεδάσεις.

Διάφορα προϊόντα για τον πρωινό σου καφέ, υπάρχουν ούτως ή άλλως στο δωμάτιο. Διαθέτει όμως και ολοκληρωμένο πρωινό δωματίου, μετά από συνεννόηση, αν κάποιος επιλέξει να βγει αργότερα.

Τις περισσότερες φορές για το καλωσόρισμα σου, θα συναντήσεις την Μαρηκαίτη και σίγουρα με την ήρεμη αύρα της θα καταλάβεις πως έκανες την καλύτερη επιλογή για την διαμονή σου. Είναι ευγενική και θα σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς ότι ώρα και αν είναι.

 

 

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα