Φυτά με θετική ενέργεια

KSΞN

Φιλιά TS!

Διακοσμώντας το σπίτι μου και βάζοντας όμορφες πινελιές στον χώρο, προσπαθώ να τον κάνω να μυρίζει ωραία και να γεμίζει τα πάντα με θετική αύρα. Θέλω να χαλαρώνει όποιος μπαίνει μέσα και να περνάει ευχάριστες ώρες γεμίζοντας με καλή ενέργεια. Να νιώθει ηρεμία και να του φεύγει όλο το στρες. Για αυτό και για αρχή επιλέγω ποιος θα μπει!

Σε όλο αυτό μπορεί να συμβάλουν και τα φυτά. Υπάρχουν φυτά που διώχνουν την αρνητική ενέργεια και αφήνουν σε όλους τους χώρους μία αίσθηση φρεσκάδας, καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα.

Μπορεί να υπάρχουν πρωινά που ξυπνάς και νιώθεις λίγο περίεργα σαν κάτι να σε ενοχλεί και να μην ξέρεις τον λόγο. Τουλάχιστον όσο περνά από το δικό σου χέρι, οφείλεις να προσπαθείς να φτιάχνεις την ατμόσφαιρα και να το κάνεις σωστά.

                               Tips

Ρίγανη:
Ρίχνεις λίγο ρίγανη κάτω από το χαλάκι της εξώπορτας. Όποιος και αν μπει στο σπίτι, μένει έξω η αρνητική του ενέργεια.

Φασκόμηλο:
Πάρε ένα ματσάκι φασκόμηλο, βάλτο σε ένα ταψάκι και άναψε του φωτιά να καεί αργά αργά ώστε να μυρίσει ολόκληρο το σπίτι. Διώχνει τα αρνητικά συναισθήματα και καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

Λεβάντα και θυμάρι:
Το ίδιο κάνεις με την λεβάντα και με το θυμάρι. Και τα δύο δίνουν γαλήνη και βοηθάνε στον καλό ύπνο.

Αλάτι:
Βάζεις σε μία γυάλα μπόλικο αλάτι και την γεμίζεις μέχρι την μέση με νερό. Το αφήνεις στο δωμάτιο για 7 ημέρες. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζει η ενέργεια του σπιτιού. Όταν περάσουν οι ημέρες, πετάς το νερό έξω από το σπίτι.

Πορτοκάλι, κανέλα, γαρίφαλο:
Βάζεις σε ένα κατσαρολάκι πορτοκάλι, κανέλα και γαρίφαλο και το αφήνεις να βράσει για 10 με 20 λεπτά. Έπειτα κλείνεις το μάτι και εκείνο συνεχίζει να μαζεύει όλες τις άσχημες μυρωδιές από το σπίτι. Μετά το σπίτι μυρίζει πορτοκάλι και κανέλα για πολλές ώρες.

Ορχιδέες,γιασεμί,βασιλικός:
Δώσε στον χώρο του σπιτιού σου έναν όμορφο στολισμό με ορχιδέες, γιασεμί ή ένα γλαστράκι βασιλικό στην κουζίνα. Είναι φυτά τα οποία φέρνουν αγάπη, θετική ενέργεια και ηρεμία στο σπίτι.

Μπαμπού:
Τα μπαμπού είναι μία κατηγορία μόνα τους. Είναι φυτό που φέρνει καλή τύχη και ευημερία. Σε άλλες χώρες χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό φυτό στο εσωτερικό των σπιτιών εδώ και πολλά χρόνια.

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα

White Holidays Project

Κάνοντας βόλτες στα αγαπημένα μας νησιά και γνωρίζοντας κόσμο, χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω επιχειρήσεις με τις οποίες ασχολούνται νέα παιδιά και προσπαθούν να δώσουν τον

Περισσότερα