Είναι νωρίς για Χριστούγεννα?

KSΞN

Φιλιά TS!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Λίγο το δεύτερο lockdown που σε έχει κλείσει στο σπίτι, λίγο που αρκετές βιτρίνες μαγαζιών εδώ και αρκετές ημέρες έχουν ντυθεί στα Χριστουγεννιάτικα, σκέφτεσαι να στολίσεις νωρίτερα από ότι θα στόλιζες άλλες χρονιές.

DO IT

Η αλήθεια είναι πως οι μέρες των Χριστουγέννων σου ανεβάζουν την ψυχολογία και όσο βρίσκεσαι στο σπίτι είναι καλό να κάνεις πράγματα με τα οποία θα νιώσεις πιο όμορφα. Ότι ευχαριστεί τον καθένα ξεχωριστά. Σίγουρα είναι καλύτερο από τα να σε πάρει από κάτω.

Για τον καθένα είναι μια ξεχωριστή ανάγκη τα Χριστούγεννα. Άλλος επιθυμεί να στολίσει νωρίς, από τον Νοέμβριο, άλλος πάλι προτιμάει να στολίσει αρχές Δεκέμβρη. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στην επιλογή που θα διακοσμήσει ο καθένας το σπίτι του με φωτάκια και μπάλες, αρκεί να δώσει σε αυτές τις ημέρες την σωστή οπτική που αρμόζει στα Χριστούγεννα.

Δέντρα αληθινά, άλλα μικρά, άλλα μεγάλα, δέντρα με μπάλες και άλλα γεμάτα παιχνίδια. Να δημιουργείς και να βάζεις τις δικές σου πινελιές. Να τακτοποιείς και να μεταμορφώνεις το καθημερινό σκηνικό του σπιτιού, σε ένα νέο χαρούμενο και παιχνιδιάρικο περιβάλλον.

Παρακάτω θα σου δείξω μερικές ιδέες από διάφορους στολισμούς δέντρων που έχουμε επιλέξει για τα Χριστούγεννα μέσω του Pinterest.

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα