Είναι νωρίς για Χριστούγεννα?

KSΞN

Φιλιά TS!

Λίγο το δεύτερο lockdown που σε έχει κλείσει στο σπίτι, λίγο το ότι αρκετές βιτρίνες μαγαζιών έχουν ντυθεί στα Χριστουγεννιάτικα εδώ και μέρες, σκέφτεσαι να στολίσεις νωρίτερα από ότι θα στόλιζες άλλες χρονιές.

DO IT

Η αλήθεια είναι πως οι μέρες των Χριστουγέννων σου ανεβάζουν την ψυχολογία κι όσο βρίσκεσαι στο σπίτι είναι καλό να κάνεις πράγματα με τα οποία θα νιώσεις πιο όμορφα. Ότι ευχαριστεί τον καθένα λοιπόν! Άλλωστε για αυτό ο κάθε χώρος και το κάθε σπίτι συμπεριλαμβάνει τις ανέσεις του καθένα. Εκεί μέσα δεν υπάρχει κάτι να σε περιορίζει. Είναι προσωπικό μέρος με απόλυτα μοναδικά χαρακτηριστικά. Το δικό στυλ!

Για τον καθένα είναι μια ξεχωριστή ανάγκη τα Χριστούγεννα. Άλλος επιθυμεί να στολίσει νωρίς, από τον Νοέμβριο, άλλος πάλι προτιμάει να στολίσει αρχές Δεκέμβρη. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στην επιλογή που θα διακοσμήσεις το σπίτι σου με φωτάκια και μπάλες, αρκεί να δώσει σε αυτές τις ημέρες την σωστή οπτική που αρμόζει στα Χριστούγεννα. Να δώσει την μαγεία που εσύ ψάχνεις σε αυτές τις μέρες.

Τα Χριστούγεννα είναι μεγάλη γιορτή και πρέπει να την τιμήσεις έτσι ακριβώς. Να κάνεις υπερβολές, να κάνεις διάφορα πράγματα που δεν τα κάνεις τις καθημερινές, είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω από αυτό. Για αυτό ο στολισμός είναι το νούμερο ένα για να ξεκινήσεις. Μπες στο πνεύμα!

Δέντρα αληθινά, άλλα μικρά, άλλα μεγάλα, δέντρα με μπάλες ή άλλα γεμάτα παιχνίδια. Να δημιουργείς και να βάζεις τις δικές σου πινελιές. Να τακτοποιείς και να μεταμορφώνεις το καθημερινό σκηνικό του σπιτιού, σε ένα νέο χαρούμενο και παιχνιδιάρικο περιβάλλον που δεν το βλέπεις συχνά κατά την διάρκεια του χρόνου. Γίνε κι εσύ παιδί χωρίς να σε νοιάζει πόσο τέλεια θα βγει. Αρκεί να είναι ιδανικό για εσένα και την οικογένεια σου.

Παρακάτω θα σου δείξω μερικές ιδέες από διάφορους στολισμούς δέντρων που έχουμε επιλέξει για τα Χριστούγεννα μέσω του Pinterest.

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα

White Holidays Project

Κάνοντας βόλτες στα αγαπημένα μας νησιά και γνωρίζοντας κόσμο, χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω επιχειρήσεις με τις οποίες ασχολούνται νέα παιδιά και προσπαθούν να δώσουν τον

Περισσότερα