Άγιος Βαλεντίνος με…παιχνίδια!

KSΞN

Φιλιά TS!

Περνούν οι μέρες και λόγω της κατάστασης που προσπαθούμε όλοι να είμαστε μέσα στο σπίτι ασφαλείς, όπως μας λένε φυσικά, περιμένουμε μερικές συγκεκριμένες ημέρες να δώσουν έναν διαφορετικό τόνο, να κάνουμε μία αλλαγή, αφού είναι όλα τα μαγαζιά κλειστά και δεν μπορούμε να γιορτάσουμε σαν άνθρωποι.

Δείπνο στο σπίτι

Άνοιξε τον Τσελεμεντέ που σου έχει δώσει η γιαγιά, μπες και βρες συνταγές στο ίντερνετ, κάνε ότι νομίζεις αλλά να θυμάσαι πως ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις το δείπνο της ημέρας. Φτιάξε κάτι γευστικότατο και ελαφρύ, στόλισε το τραπέζι με όμορφα χρώματα και δυο τρία κεριά, βάλε και ένα ωραίο κρασί και πάρε το ταίρι σου να δοκιμάσει όσα υπέροχα πράγματα μπορείς να φτιάξεις. Βάλε και λίγο μουσική! Το καλύτερο για το τέλος, το γλυκό! Αν δεν τα καταφέρνεις με την ζαχαροπλαστική, οκ σίγουρα δεν θα παρεξηγηθεί όταν δοκιμάσει μία πάστα καρδούλα έτοιμη από το ζαχαροπλαστείο. Θα εκτιμήσει όλη την υπόλοιπη προσπάθεια. Να είσαι σίγουρη!
Συζήτηση στο τζάκι

Αν έχεις τζάκι μπορείς να το εκμεταλλευτείς και να δημιουργήσεις ένα ωραίο σκηνικό, κατάχαμα, μπροστά στη φωτιά. Άναψε μία καλή φλόγα, γέμισε δύο ποτήρια κρασί και φτιάξε ένα πλατό με αλλαντικά και τυράκια. Αράξτε, χαλαρώστε και προσπαθήστε να περάσετε ένα βράδυ συζητώντας για τα περίεργα που συμβαίνουν στη ζωή σας αυτό το καιρό. Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι από την καθημερινότητα ή να αναπολήστε τις αστείες στιγμές του πρώτου σας ραντεβού. Η ώρα θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις!

Θέατρο ή μουσική

Υπό άλλες συνθήκες ξέρεις πως δεν θα ήταν υποχρεωτικό να περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ρομαντικό τραπέζι στο σπίτι, αλλά ίσως σκεφτόσουν να έκανες δώρο εισιτήρια συναυλίας ή θεάτρου στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Κάνε το και τώρα, αλλά θα γίνει πλέον διαδικτυακά. Η οθόνη της τηλεόρασης σας και πάλι θα μπορεί να φιλοξενήσει μία ωραία παράσταση και σίγουρα θα νιώθετε πιο άνετα σπίτι σας. Μπορεί να έχει άλλη χάρη όλο το σκηνικό του αληθινού θεάτρου, αλλά και αυτό τουλάχιστον θα σας κρατήσει με έναν διαφορετικό τρόπο κοντά του.

Επιτραπέζια

Ωραία να παραμείνουμε ρομαντικοί, αλλά καλό θα ήταν να είμαστε πιο ελεύθεροι μερικές φορές με το ταίρι μας. Μην ξεχνάμε και το πικάντικο κομμάτι στη σχέση. Τί θέλω να πω? Φτιάξε διάφορα εύκολα finger foods, αγόρασε και διάφορες γευστικές μπύρες για να υπάρχουν επιλογές δοκιμής και ξεκινήστε να παίζεται επιτραπέζια, χαρτιά, ότι θέλετε αρκεί να υπάρχει ανταγωνιστικότητα, ως ένα σημείο, και να μπορεί να κριθεί κάποιος νικητής. Το θέμα είναι σε κάθε γύρω ο χαμένος να βγάζει και ένα ρούχο. Μπορείτε να βρείτε παιχνίδι από κοινού ώστε να είναι ισότιμη μάχη, μπορείς όμως να διαλέξεις εσύ το παιχνίδι αφού εσύ βρήκες και την ιδέα κι έτσι να έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγάλεις λιγότερα. Σίγουρα θα καταλήξει ρομαντικά και πιο παθιασμένα.

Κουζίνα για δύο

Άλλη ιδέα είναι να μπείτε και οι δύο στη κουζίνα. Χωρίς γκρίνια που θα μαζεύεις όλο το επόμενο πρωί. Σημασία έχει να λερωθείτε και να πίνετε ταυτόχρονα το κρασάκι σας και να γελάσετε με την ψυχή σας. Ο κάθε ένας μπορεί να φτιάξει ότι θέλει, όσο εύκολο κι αν είναι. Ο Άγιος Βαλεντίνος θα σας βρει δημιουργικούς. Τώρα τί θα φοράς κάτω από την ποδιά είναι δικό σου θέμα. Ανάλογα πόσο ενδιαφέρον θες να κάνεις το βράδυ σας. Βάλε τους κανόνες σου βρε παιδί μου και παρουσίασε το σαν παιχνίδι. Όλα εγώ θα στα λέω?

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα

White Holidays Project

Κάνοντας βόλτες στα αγαπημένα μας νησιά και γνωρίζοντας κόσμο, χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω επιχειρήσεις με τις οποίες ασχολούνται νέα παιδιά και προσπαθούν να δώσουν τον

Περισσότερα