#Μου αρέσει ο αδερφός του αγοριού μου!

evita

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

#Μου αρέσει ο αδερφός του αγοριού μου! Μ.

Θέλω να αναφέρω πως μέσα στο μυαλό μου επικρατεί ένα χάος. Έχω σχέση 2 χρόνια και πραγματικά είμαι πολύ καλά με το αγόρι μου. Υπάρχουν εντάσεις αλλά οκ πιστεύω όπως σε όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια. Πριν κάποιο καιρό γύρισε ο αδερφός του αγοριού μου γιατί ήταν επαρχία και ζούσε εκεί λόγω δουλειών. Τον είχα ξαναδεί δεν ήταν η πρώτη φορά. Απλά αυτή η φορά ήταν διαφορετική. Μου μιλούσε κι εκείνος διαφορετικά και νομίζω πως με πλησίαζε και διαφορετικά. Τον σκέφτομαι συνέχεια και το κακό είναι πως πλέον θα τον βλέπω και συνέχεια.

Αγαπημένη μου Φίλη Μ.

Να πιούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στα βλέμματα τα περίεργα που καταλαβαίνεις πως κάτι υπάρχει στον αέρα αλλά δεν είσαι και σίγουρη.

Πόσο πολύ τον σκέφτεσαι κι εσύ ρε παιδάκι μου? Τόσο που αξίζει να διαλύσεις μια σχέση που βαδίζει ήρεμα και καλά? Μήπως αυτή η σχέση παραείναι ήρεμη και έχεις αρχίσει να βαριέσαι? Εγώ σου βάζω ερωτήματα για να τα απαντήσεις εσύ στον εαυτό σου. Δεν τα τινάζουμε όλα στον αέρα έτσι με το πρώτο ”διαφορετικό βλέμμα” που λαμβάνουμε.

Τέτοιες κινήσεις μπορεί να φανούν καταστροφικές, εσύ να παραμείνεις στην οικογένεια όμως με άλλο μέλος. Δεν ακούγεται και τόσο σωστό. Εκτός και αν μιλάμε για σίγουρη ευτυχία και ”το άλλο σου μισό ” που καταλαβαίνω πως δεν πρόκειται για κάποια τέτοια περίπτωση.

Μήπως θα πρέπει να μιλήσεις με το boyfriend και να τακτοποιήσεις μέσα σου κάποια κενά σημεία που σου έχει αφήσει και ύστερα να κάνεις την μεγάλη κίνηση?

Και από την άλλη που ξέρουμε αν τα διαφορετικά μηνύματα που λαμβάνεις είναι όντως τέτοια και δεν κάνεις εσύ λάθος? Και απλά σου έχει γυαλίσει το κελεπούρι επειδή σου έδειξε κάπως παραπάνω ενδιαφέρον? Μπορεί να ήταν και ανθρώπινο δεν μπορεί?

Αν ήμουν εσύ πάντως, θα προσπαθούσα να χτίσω λίγο καλύτερα την σχέση μου, να μιλήσω και να πω ότι σκέφτομαι, ακόμα και πράγματα που μου λείπουν ή που τα νιώθω ρουτίνα. Σκέψου μόνο το ενδεχόμενο, πως μπορεί να νιώθει και ο φίλος σου παρόμοια με σένα!

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα
Μαντάμ Μποβαρί

Μαντάμ Μποβαρί

Άλλωστε όπως και ο ίδιος ο συγγραφέας όταν ρωτήθηκε για την μαντάμ Μποβαρί είπε μεταξύ άλλων “Η μαντάμ Μποβαρί κλαίει αυτή τη στιγμή σε κάποιο σπίτι …”

Περισσότερα