Σχολείο στην παραλία

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Μέσα στις δύσκολες και περιορισμένες μέρες που περνάμε λόγω καραντίνας και κορωνοϊού, υπάρχουν κι εκείνοι που κρύβουν λίγο περισσότερη αισιοδοξία και προσπαθούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Το ενδιαφέρον μας σήμερα, θα μας ταξιδέψει προς την Ισπανία.

Οι δάσκαλοι από το σχολείο ”Felix Rodriguez de la Fuente” μετά από τόση τηλεδιάσκεψη αποφάσισαν να πάρουν τα αγαπημένα τους παιδιά και να τα βγάλουν στην παραλία. Ο σκοπός τους είναι να κερδίσουν καθαρό αέρα, να πατήσουν στην άμμο, να βλέπουν την θάλασσα και ταυτόχρονα να γίνεται η διδασκαλία. Οι μαθητές έχουν όσα χρειάζονται. Τα μονά θρανία τους, τα βιβλία τους και είναι έξω στον φως του ήλιου και όχι κλεισμένα σπίτι μπροστά από μία οθόνη. Η μάσκα εξακολουθεί να είναι σύμμαχος των παιδιών κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας. Η όλη ιδέα είναι πραγματικά ευχάριστη και φαίνεται να έχει γοητεύσει τους μικρούς μας φίλους καθώς διασκεδάζουν πολύ. Οι δάσκαλοι ξεκινούν να οργανώνουν το μάθημα τους αρκετά νωρίτερα από την ώρα που έρχονται τα παιδιά και προετοιμάζουν κατάλληλα τον χώρο της παραλίας.

Τα μαθήματα εντάσσονται σε ένα σχέδιο με την ονομασία ”Καθαρός Αέρας”, που στοχεύει στη δημιουργία μιας καλύτερης ποιότητας εκμάθησης των παιδιών κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID-19, μέσω της διδασκαλίας σε ανοιχτούς χώρους.

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα