Νύχια για τα Χριστούγεννα

KSΞN

Φιλιά TS!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Μπαίνεις σιγά σιγά κι εσύ στο πνεύμα των Χριστουγεννιάτικων εορτών. Στολίζεις και κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να νιώσεις την μαγεία των Χριστουγέννων. Θα ξεκινήσεις από το σπίτι και την διακόσμηση, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να βάλεις κι εσύ τα γιορτινά σου. Και καλά κάνεις εδώ που τα λέμε.

Θα ντυθείς, θα φορέσεις κάτι ξεχωριστό και θα δείχνεις σκέτη αγιοβασιλίνα. Σκέψου πως αυτές οι μέρες αποτελούνται από τραπέζια, παρέες, βραδιές στο σπίτι με γλυκίσματα και φαγητά.  Άρα όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια όπως κι εσύ.

Παρακάτω θα σου δείξουμε μερικές προτάσεις για να δείχνουν τα νύχια σου τόσο περιποιημένα, όσο και γιορτινά. Δώσε τους χρώμα, δημιούργησε πάνω τους σχέδια και κάνε τα να δείχνουν παιχνιδιάρικα όπως είναι και η διάθεση σου.

ho ho ho Merry Christmas

Δεν έχει σημασία το χρώμα, καθώς συνήθως προτιμάμε το κόκκινο λόγω Χριστουγέννων. Μπορείς να βάλεις ότι χρώμα θες και να το συνδυάσεις με Χριστουγεννιάτικες πινελιές και σχέδια. Ζαχαρωτά, Άγιοι Βασίλιδες, χιονονιφάδες, στολίδια, ταρανδάκια, χιονάνθρωπους και ένα σωρό άλλα σχέδια. Περιποιήσου πρώτα τον εαυτό σου κι έτσι θα έρθει η όρεξη να περιποιηθείς και όλο τον κόσμο.

GO GIRL!

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα

Βασιλικός πολτός

Να ξέρεις πως τέτοιο διατροφικό στοιχείο όμοιο με τον βασιλικό πολτό, δύσκολα θα βρεις και ιδιαίτερα στην φύση. Για την ιστορία… Ο βασιλικός πολτός υπάρχει

Περισσότερα