Φυτά με θετική ενέργεια

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Διακοσμώντας το σπίτι μου και βάζοντας όμορφες πινελιές στον χώρο, προσπαθώ να τον κάνω να μυρίζει ωραία και να γεμίζει τα πάντα με θετική αύρα. Θέλω να χαλαρώνει όποιος μπαίνει μέσα και να περνάει ευχάριστες ώρες γεμίζοντας με καλή ενέργεια. Να νιώθει ηρεμία και να του φεύγει όλο το στρες.

Για αυτό και για αρχή επιλέγω ποιος θα μπει! Σε δεύτερη φάση όμως, ενέργεια και καλή αύρα σε έναν χώρο δίνουν και τα φυτά. Υπάρχουν φυτά που διώχνουν την αρνητική ενέργεια και αφήνουν σε όλους το σπίτι μία αίσθηση φρεσκάδας, καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα. Να γνωρίζεις πως τα αντικείμενα από μόνο τους έχουν την ενέργεια τους. Όμως όσο περνά από το δικό σου χέρι, οφείλεις να προσπαθείς να φτιάχνεις την ατμόσφαιρα και να το κάνεις σωστά.

                               Για δες εδώ!!!

Ρίγανη:
Ρίχνεις λίγο ρίγανη κάτω από το χαλάκι της εξώπορτας. Όποιος και αν μπει στο σπίτι, μένει έξω η αρνητική του ενέργεια.

Φασκόμηλο:
Πάρε ένα ματσάκι φασκόμηλο, βάλτο σε ένα ταψάκι και άναψε του φωτιά να καεί αργά αργά ώστε να μυρίσει ολόκληρο το σπίτι. Διώχνει τα αρνητικά συναισθήματα και καθαρίζει την ατμόσφαιρα. Προσωπικά το προσθέτω στο λιβανιστήρι μου.

Λεβάντα και θυμάρι:
Το ίδιο κάνεις με την λεβάντα και με το θυμάρι. Και τα δύο δίνουν γαλήνη και βοηθάνε στον καλό ύπνο.

Αλάτι:
Βάζεις σε μία γυάλα μπόλικο αλάτι και την γεμίζεις μέχρι την μέση με νερό. Το αφήνεις στο δωμάτιο για 7 ημέρες. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζει η ενέργεια του σπιτιού. Όταν περάσουν οι ημέρες, πετάς το νερό έξω από το σπίτι.

Πορτοκάλι, κανέλα, γαρίφαλο:
Βάζεις σε ένα κατσαρολάκι πορτοκάλι, κανέλα και γαρίφαλο και το αφήνεις να βράσει για 10 με 20 λεπτά. Έπειτα κλείνεις το μάτι και εκείνο συνεχίζει να μαζεύει όλες τις άσχημες μυρωδιές από το σπίτι. Μετά το σπίτι μυρίζει πορτοκάλι και κανέλα για πολλές ώρες.

Ορχιδέες,γιασεμί,βασιλικός:
Δώσε στον χώρο του σπιτιού σου έναν όμορφο στολισμό με ορχιδέες, γιασεμί ή ένα γλαστράκι βασιλικό στην κουζίνα. Είναι φυτά τα οποία φέρνουν αγάπη, θετική ενέργεια και ηρεμία στο σπίτι.

Μπαμπού:
Τα μπαμπού είναι μία κατηγορία μόνα τους. Είναι φυτό που φέρνει καλή τύχη και ευημερία. Σε άλλες χώρες χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό φυτό στο εσωτερικό των σπιτιών εδώ και πολλά χρόνια.

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα
Μαντάμ Μποβαρί

Μαντάμ Μποβαρί

Άλλωστε όπως και ο ίδιος ο συγγραφέας όταν ρωτήθηκε για την μαντάμ Μποβαρί είπε μεταξύ άλλων “Η μαντάμ Μποβαρί κλαίει αυτή τη στιγμή σε κάποιο σπίτι …”

Περισσότερα