Εσύ με ξέρεις πιο πολύ

Not Normality

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Αυτόν τον έναν ψάχνουμε όλοι. Αυτή την μια! Που θα κουμπώνει σε κάθε κομμάτι σου. Που θα είναι το άτομο σου. Ας μην είναι το άλλο σου μισό. Θα είναι ο άνθρωπος σου. Αυτός που δεν χρειάζεται να κρυφτείς όταν είσαι μαζί του, ούτε να ετοιμάσεις και να δείξεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι πραγματικά. Αυτός που θα μπορεί να σταθεί σαν φίλος, σαν αδερφός ή σαν έρωτας. Να είναι αληθινός χωρίς ζήλια και χωρίς κρυμμένα μυστικά. Και ναι μπορεί να γεννιόμαστε μόνοι, αλλά κανείς δεν αγαπά την μοναξιά. Μπορεί να καταφέρνεις να ζεις μόνος σου σωστά και τίμια και να μην σε πνίγει το άδειο σπίτι, μπορεί να σου αρέσει η ησυχία και τα τακτοποιημένα πράγματα ή που δεν δίνεις λογαριασμό πουθενά, αλλά σαν την αγκαλιά που θέλεις ξαφνικά και μπορείς να την βρεις, δεν συγκρίνεται! Χωρίς εξάρτηση και αντάλλαγμα.

Δύο άνθρωποι αγαπούν ο ένας τον άλλο μόνο όταν είναι ικανοί να ζουν ο ένας χωρίς τον άλλο, αλλά διαλέγουν να ζήσουν ο ένας με τον άλλο. Scott Peck

Δεν υπάρχουν ιδανικά και τέλεια πράγματα, ούτε τέλειοι άνθρωποι. Αυτός όμως που θα είναι ο ένας,θα σε ξέρεις πιο πολύ, θα σε διαβάζει κάθε ώρα που θα το χρειαστείς και δεν θα χρειάζεται να εξηγήσεις. Είτε είσαι ήρεμη, είτε είσαι εκνευρισμένη, θα σε καλύπτει αυτή η μία λέξη που θα σου πει, μέχρι το χέρι που σου κρατήσει. Μπορεί και να είναι ένα απλό νεύμα χωρίς αγγίγματα και γλυκανάλατες χειρονομίες. Θα σε νιώσει χωρίς να πείτε τίποτα γιατί απλά θα σε καταλαβαίνει. Και το υπέροχο είναι να συμβαίνει χωρίς να το ζητήσεις, απλά και αθόρυβα. Ότι ζητάς χάνει την αξία του. Εκεί κρύβεται όλη η μαγεία. Να ξέρει την μεριά σου, να ξέρει πως για οτιδήποτε και αν είσαι στεναχωρημένη, εσύ προσπάθησες. Και αν κάτι δεν κατάφερες, θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις την επόμενη.

Δεν χωράει γκρίνια και θυμός σε αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθούν να σταθούν πλάι σου. Ούτε μικρότητες σε τέτοιες σχέσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπορεί κι εκείνος να βασιστεί και να αφεθεί στον δικό σου κόσμο. Να εμπιστευτεί τα δικά του κομμάτια. Χωρίς να προσπαθείς να τα κολλήσεις ξανά, αρκεί να μην καταστρέψεις ότι έχει απομείνει. Άσε κάτι να εκτιμηθεί!

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα
Μαντάμ Μποβαρί

Μαντάμ Μποβαρί

Άλλωστε όπως και ο ίδιος ο συγγραφέας όταν ρωτήθηκε για την μαντάμ Μποβαρί είπε μεταξύ άλλων “Η μαντάμ Μποβαρί κλαίει αυτή τη στιγμή σε κάποιο σπίτι …”

Περισσότερα