ΕΛΤΑ – Στείλε το γράμμα σου στον Αϊ-Βασίλη

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Κάθε χρόνο οι ταχυδρομική εταιρεία ΕΛΤΑ φέρνει τους μικρούς μας φίλους ένα βήμα πιο κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και στον αγαπημένο όλων μας, Άγιο Βασίλη.

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη…

Από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, ξεκινάνε τα φετινά Χριστούγεννα για τα αγαπημένα μας Ταχυδρομεία, αλλά και για όλους μας.

Φέτος τα ΕΛΤΑ, συμπληρώνουν την 30η χρονιά που δημιουργούν και δίνουν στον κόσμο την αίσθηση πως τα Χριστούγεννα φέρνουν μαζί και λίγη μαγεία. Έξω λοιπόν από τα κεντρικά Ταχυδρομεία της Ελλάδας, έχουν πάρει θέση τα κόκκινα γραμματοκιβώτια που περιμένουν εσένα και την οικογένεια σου, να ρίξετε το δικό σας γράμμα προς τον Αϊ-Βασίλη. Φυσικά και να περιμένεις απάντηση!

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να γράψουν, να ζωγραφίσουν και να στείλουν στον Άγιο Βασίλη ότι επιθυμία έχουν. Τα γράμματα αυτά συγκεντρώνονται και με την βοήθεια των βοηθών του Άγιου Βασίλη, στέλνουν στον κάθε έναν από εσάς, μία ευχάριστη απάντηση.

Μπες λοιπόν στο – https://hohoho.elta.gr/ – και βρες γρήγορα το πιο κοντινό ταχυδρομείο στο σπίτι σου. Γράψε και στείλε την μοναδική ευχή σου. Ο Άγιος Βασίλης σε περιμένει.

 

Για επιπλέον πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα : https://hohoho.elta.gr/

 

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα

Εσένα σε νοιάζει;

Κάποια πρωινά, που βρίσκω χρόνο, αφήνω το μυαλό μου να περιεργαστεί την κατάσταση γύρω μου ειδικά και όχι, γενικά. Αλήθεια… Πότε ήταν η τελευταία φορά

Περισσότερα

The Cookie Traveller

Για αρχή, πες μας λίγα λόγια για σένα. Που μεγάλωσες? Ονομάζομαι Ελεάννα Κιούκη, είμαι 26 ετών και έχω γεννηθεί/μεγαλώσει στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει Χημικός Μηχανικός

Περισσότερα