Ψιτ ψιτ… Ψιψίνα

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Καθώς μπαίνεις στην χώρα της Κύθνου, με τα γραφικά σημεία και τις πολύχρωμες γωνιές, θα βρεθείς μπροστά σε κάτι χαρακτηριστικά σκαλοπάτια με μικρές ζωγραφισμένες, τσαχπίνικες ψιψίνες. Η Ψιψίνα είναι ένα γκουρμεδιάρικο μαγαζί, με την δική του μοναδική ταυτότητα. Σίγουρα ένα από τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείς αν θες να δώσεις έμφαση στα θαλασσινά.

Η διακόσμηση και η μουσική σε ταξιδεύουν σε μία εποχή πίσω γύρω στο 60΄ ενώ τα γατάκια σουλατσάρουν στα πόδια σου. Ακόμα και στην διακόσμηση του θα βρεις μικρές ψιψίνες. Οι συνταγές του είναι πρωτότυπες και θα σε κάνουν να τα δοκιμάσεις όλα. Εξάλλου οι μερίδες είναι αξιοπρεπέστατες.

Να δοκιμάσεις σίγουρα αστακομακαρονάδα και να κάνεις μία βόλτα να δεις το χώρο. Θα εντυπωσιαστείς με την ταυτότητα του μαγαζιού και σίγουρα με τα παιδιά που δουλεύουν μέσα. Όταν υπάρχει καλή διάθεση και μεράκι, πετυχαίνει το πράγμα!
Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα
Μαντάμ Μποβαρί

Μαντάμ Μποβαρί

Άλλωστε όπως και ο ίδιος ο συγγραφέας όταν ρωτήθηκε για την μαντάμ Μποβαρί είπε μεταξύ άλλων “Η μαντάμ Μποβαρί κλαίει αυτή τη στιγμή σε κάποιο σπίτι …”

Περισσότερα