Ονειρεμένες τούρτες

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Τα γενέθλια μας είναι η πιο σημαντική γιορτή του χρόνου για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά.
Μαζεύεις το σπίτι, βάζεις αρώματα στο χώρο, φτιάχνεις φαγητά, ετοιμάζεις ατμόσφαιρα, φροντίζεις να υπάρχει πολύ καλή μουσική και διαλέγεις ποια ποτά θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Η καλύτερη στιγμή της βραδιάς, ακόμα και αν η γιορτή πάρει μέρος σε εξωτερικό χώρο και
όχι απαραίτητα στο σπίτι, είναι η στιγμή που θα βγει η τούρτα. Σίγουρα οι περισσότεροι θέλουν να είναι εντυπωσιακή, χρωματιστή ή θεματική και ξεχωριστή.

Η καλύτερη για να φτιάξει την αγαπημένη σας τούρτα είναι η Άντα Λιβιτσάνου. Ναι η ηθοποιός!!! Όταν συνειδητοποιήσεις τί θαύματα μπορεί να κάνει και πόση φαντασία μπορεί να βάλει στα γλυκά της θα ξετρελαθείς.

Την θυμόμαστε από το θέατρο και την τηλεόραση αλλά από πολύ μικρότερη ηλικία ήξερε πως την είχε κερδίσει ο κόσμος της ζαχαροπλαστικής.
Οι δημιουργίες της είναι μοναδικές και όταν καταφέρεις και δοκιμάσεις δεν θα πιστεύεις πόσο νόστιμες συνταγές φτιάχνει. Όλα της τα γλυκά είναι πάντα φρέσκα και με εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Έχει καταφέρει να ανοίξει ένα μαγαζί στη γλυφάδα το – Adas Little Kitchen – και το νόημα αυτού του μαγαζιού είναι το “όποιος προλάβει”. Δεν φτιάχνει μεγάλες ποσότητες απλά όσα χρειάζονται για να τρώγονται όπως πρέπει. Δέχεται όμως παραγγελίες και στα ετοιμάζει την ίδια ημέρα που θα τα παραλάβεις.

Ευτυχώς λοιπόν που κατάλαβε το ταλέντο της νωρίς και το έδειξε σε όλους εμάς.
Σου ευχόμαστε καλές δουλειές Άντα!!

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα