Νάστα Κοντοπίδη. Ο χορός είναι έκφραση

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Ο χορός είναι έκφραση και σίγουρα είναι για όλους. Είναι από τις ικανότητες που δεν κοιτάζουν φύλο και ηλικία. Μπορείς να χορεύεις επαγγελματικά και να το κάνεις εξαιρετικά καλά, μπορείς όμως να χορεύεις μόνος σου ή με φίλους στο σπίτι και να το κάνεις με την ψυχή σου. Πολλές φορές λειτουργεί και ως φάρμακο. Σου φεύγουν τα νεύρα, η ένταση της ημέρας και γυμνάζεις όλο σου το σώμα. Είναι τρομερή η αίσθηση όταν στις κινήσεις σου βάζεις ρυθμό.

Αυτό μπορεί να στο εξηγήσει καλύτερα από όλους η Νάστα Κοντοπίδη. Είναι 26 χρονών και ασχολείται με το χορό από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Συγκεκριμένα από τα 6 μέχρι τα 16 έκανε πρωταθλητισμό στην Εθνική ομάδα της ρυθμικής και μετά αποφοίτησε από τη Λυρική Σκηνή.

Την είδαμε στην ελληνική τηλεόραση το 2017 στο Show You Think You Can Dance που μας έδειξε τί μπορεί να κάνει πάνω στη σκηνή και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Οι κινήσεις της είναι μαγευτικές και έχει έναν τόσο ιδιαίτερο ρυθμό που της ταιριάζει απόλυτα. Είναι Ελληνίδα αλλά ζει και εργάζεται στο Λονδίνο ως δασκάλα χορού φυσικά. Ταυτόχρονα χορεύει επαγγελματικά σε μια ομάδα για να μην χάνει και την φόρμα της. Μετά την εμπειρία που θα έχει κερδίσει από το Λονδίνο όλα αυτά τα χρόνια, ευελπιστεί να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, όπως μας είπε!

Δεν έχουμε τίποτα άλλο από το να της ευχηθούμε να πετύχει όλα όσα επιθυμεί. Είναι μαγευτική!

 

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα