Κουκουβάγια

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Η Κουκουβάγια είναι ένα γραφικό στέκι στα μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, που γεμίζει το πρωινό σου με ωραίες γεύσεις και μυρωδιές.

Το ανακαινισμένο πέτρινο κτήριο, όπου βρίσκεται τώρα το καφέ, ήταν το παλιό δημοτικό σχολείο της περιοχής. Θα το καταλάβεις και από το μεγάλο προαύλιο, που όταν βγαίνει ήλιος, τοποθετούν τραπεζάκια κάτω από τα δέντρα, για να μπορείς να πιεις τον καφέ σου ακόμα πιο ιδανικά. Θα συναντήσεις ένα περιποιημένο εσωτερικό χώρο με vintage στοιχεία, γεμάτο φως και όμορφη μουσική. Θα απολαύσεις το ρόφημα σου και το πρωινό σου, καθώς αν το επισκεφτείς και πιο βραδινές ώρες, θα μπορέσεις να συνδυάσεις με κάποιο χαλαρό ποτό. Τα γλυκά πιάτα του καταλόγου σίγουρα θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον.

Δοκίμασε για πρωινό, μπαγκέτα ή ομελέτα κουκουβάγια με τυρί φιλαδέλφεια και θα ξετρελαθείς. Από γλυκά θα σου πρότεινα σοκολατόπιτα που τσέκαρα πως είναι νοστιμότατη. Όλα τα γλυκά είναι χειροποίητα και τα φτιάχνουν εκεί.

Η σοκολατόπιτα είναι με διαφορά η καλύτερη που έχω δοκιμάσει.

Το μέρος σηκώνει πολύ κόσμο είτε βρίσκεσαι εκεί σε καλοκαιρινό μήνα, είτε είναι καταχείμωνο. Να είσαι σίγουρος πως έχουν δημιουργήσει την κατάλληλη ιδέα για κάθε περίσταση.

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα