Η δική μας… Δανάη

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Η Δανάη Μπάρκα μπήκε ξαφνικά στην ζωή μας και στην καθημερινότητα μας μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή ”Πάμε Δανάη” και θεωρώ πως μας γοήτευσε σε πολύ καλό βαθμό. Πολλοί από όσοι την γνωρίζουν, ξέρουν πως είναι η κόρη της γνωστής ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου. Όμως με την δική της πινελιά και τον μοναδικό της τρόπο, κατάφερε να μας κάνει να την γνωρίσουμε καλύτερα. Το να έχεις στο βιογραφικό σου ένα ιστορικό από γνωστούς συγγενείς, κατά την δική μου άποψη δεν πρέπει να σε ακολουθεί και να “κάθεται” πάνω στο δικό σου όνομα, γιατί όπως και να το κάνουμε είσαι μία ξεχωριστή οντότητα. Όταν κουβαλάς ένα όνομα, μπορείς εύκολα να το εξελίξεις, μπορείς όμως ακόμα πιο εύκολα να το καταστρέψεις. Άρα μερικά στερεότυπα καλό θα ήταν να μην υπάρχουν. Τώρα θεωρώ μία επιπλέον τύχη, να σε ακολουθεί ένα όνομα που μόνο καλά πράγματα σκέφτεσαι όταν το ακούς και μόνο όμορφα βήματα έχει σχηματίσει όλα αυτά τα χρόνια πίσω από τις πράξεις του. Άρα τί να κάνουμε βρε παιδιά!! Δεν είναι και τόσο σοκαριστικό να έχεις ”διάσημους” συγγενείς(ειρωνεύομαι λίγο).

ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ !

Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Αναγνωρίζω ξεκάθαρα πως έχει γονίδια από την μητέρα της όσον αφορά την υποκριτική. Έχει κάνει μερικές εμφανίσεις σε διάφορες σειρές αλλά κυρίως την παρακολουθούμε κάθε πρωί στο Mega με την εκπομπή της ”Πάμε Δανάη”. Είχε δεχθεί και άλλες προτάσεις, όπως αναφέρει αλλά με το πρωινό ένιωσε να κάνει το επόμενο βήμα. Ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική στα 20 της. Από το 2016 μέχρι και σήμερα την βλέπουμε εκτός από την τηλεόραση και στο θέατρο.

Πρόκειται για ένα κορίτσι γεμάτο χαρά, γεμάτο ενέργεια, ευγένεια που μερικές φορές αναρωτιέσαι ”Μα καλά πάντα έτσι είναι”? Χαμογελάει σχεδόν σε κάθε στιγμή. Νομίζεις πως η ζωή της είναι φτιαγμένη με λουλούδια, χαρά και τραγούδια. Πράγμα αδύνατον διότι όλοι έχουμε αναποδιές, αλλά ίσως προτιμάει να εμφανίζει περισσότερο, εκείνο το κορίτσι που λείπει από την ελληνική τηλεόραση. Την χαρούμενη, δροσερή κοπέλα που θέλουμε μαζί της να πίνουμε τον καφέ μας το πρωί. Δεν προκαλεί, ίσα ίσα τα πρώτα της βήματα θεωρώ είναι όπως πρέπει, δηλαδή σταθερά και μικρά, με ένα σεμνό αλλά κοριτσίστικο ύφος. Το να έχει διάρκεια η θέση σου σε κάποιο χώρο, σε οποιονδήποτε τομέα, θεωρώ πως δεν συμβαδίζει με το πόσο γνωστός είσαι, αλλά με το πόσο προσπαθείς για αυτό που θες να κάνεις.

Θέλει κότσια να μπεις ξαφνικά στον χώρο του πρωινού.

Φέτος είναι ακόμα πιο όμορφη και λαμπερή και διανύει τον δεύτερο χρόνο στην εκπομπή της ”Πάμε Δανάη”. Μπορώ να παρατηρήσω πως θέλει τσαγανό, πολύ προσοχή και χαμηλούς τόνους για να μπεις στην πρωινή ζώνη και να μείνεις, καθώς μην ξεχνάς πως το νέο αίμα είναι ένα ρίσκο που πολλοί προτιμούν να μην το πάρουν. Εκείνη όμως δεν φοβήθηκε. Και προχωράει παρέα με την θετική της ενέργεια. Η πρωινή ζώνη ακόμα την αγχώνει, αλλά προσπαθεί να είναι όσο πιο δημιουργική γίνεται. Πλέον συμβαίνουν τόσα πολλά περίεργα και άσχημα στην καθημερινότητα μας και στον κόσμο, που η τηλεόραση θέλει νέους ηλικιακά παρουσιαστές να εκπνέουν φρεσκάδα όπως η Δανάη.
Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα