Γυμναστική ανάλογα τα γούστα

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Η γυμναστική πλέον έχει γίνει μία από τις πιο διάσημες ασχολίες διότι χωράει στην καθημερινότητα σου πολύ εύκολα. Είτε νωρίς το πρωί ώστε να ξεκινήσει η μέρα σου δυναμικά, είτε αργά το απόγευμα για να διώξεις όλο το στρες της ημέρας, όσος χρόνος και αν καταφέρεις να αφιερώσεις είναι καλό.
Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά είδη που ο καθένας έχει πληθώρα επιλογών για να διαλέξει αυτό που πραγματικά επιθυμεί και που ταιριάζει στο δικό του στυλ.

Πολλοί είναι εκείνοι που συνδυάζουν την γυμναστική με το χορό. Αν ο δάσκαλος σου, στην δική μας περίπτωση ακούει στο όνομα Τζένη Φωτιάδη, ξέρει να τα συνδυάζει σωστά μπορεί να βγει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει φτιάξει έναν πολύ όμορφο χώρο που σου μαθαίνει αυτό που ξέρει να κάνει τόσο καλά. Έχει τη σχολή χορού Aerial Fusion και είναι δασκάλα Pole Dancing. Κρατάει ένα φιλικό και όμορφο κλίμα σε όλη την διάρκεια του μαθήματος χωρίς βέβαια να περνάει ο χρόνος σου άσκοπα. Το pole συνδυάζει τέχνη αλλά και ευλυγισία, οπότε πολλοί είναι εκείνοι που το βλέπουν σαν ένα είδος γυμναστικής και δεν έχουν και άδικο.
Όταν την βλέπεις να χορεύει σκέφτεσαι πως αποκλείεται να πονάει, σίγουρα δεν κουράζεται και πως όλα δείχνουν να είναι πολύ εύκολα. Στην πραγματικότητα όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο και θέλει πολλές ώρες σκληρής δουλειάς για να βγάλεις ένα καλό πρόγραμμα.

Απολαύστε την!!

 

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα