Φαγητό στο Tεμπελχανείο

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Το τεμπελχανείο είναι ένα μαγαζί μέσα στα γραφικά σοκάκια της Πρέβεζας που σίγουρα έχει δημιουργήσει την δική του ταυτότητα.

Ο Μιχάλης είναι ο ιδιοκτήτης και είναι πάντα στην πρώτη γραμμή. Για να πάει καλά το μαγαζί λέει, πρέπει να είναι ο ίδιος μπροστά και οι υπόλοιποι να βοηθάνε. Τρέχει, γνωρίζει κόσμο, παίρνει παραγγελίες και μόνιμα είναι χαμογελαστός και πρόσχαρος. Του αρέσει να γνωρίζει τους ανθρώπους που προτιμάνε το μαγαζί του και θα πάντα θα τους προτείνει ότι καλύτερο έχει. Μην σου κάνει εντύπωση πως όσοι περνάνε από εκεί, θα σταματήσουν να τον χαιρετήσουν ακόμα και αν είναι δεν καθίσουν για φαγητό.

Θα ανοίξεις τον κατάλογο, ίσως παρατηρήσεις κι εκεί το χιουμοριστικό ύφος του. Θα πρέπει να γνωρίζεις πως ότι κι αν διαλέξεις θα είναι νοστιμότατο και προσεγμένο. Έχεις και διάφορες επιλογές αν είσαι χορτοφάγος ή ακόμα και vegan.

Το μαγαζί το άνοιξε όταν ήταν 24 ετών και σήμερα, δέκα χρόνια αργότερα, προσπαθεί με ζήλο να κρατάει την ατμόσφαιρα χαλαρή και φιλική. Συνήθως συστήνεται ως ο Πόντιος λόγω καταγωγής. Μας εξήγησε πως οι συνταγές είναι όλες από τον ίδιο και πως θέλει σκληρή δουλειά και πολύ υπομονή για να διατηρήσεις ένα μαγαζί σε τόσο κεντρικό σημείο στην περιοχή, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το μυστικό το ξέρει καλύτερα εκείνος! Αν πιεις ένα ουζάκι μαζί του, ίσως να στο πει.

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα