Αθμάρ…

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Η Τήνος είναι ένα νησί με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Έχει έναν αλλιώτικο αέρα και μία άγρια ομορφιά που θα σε συνεπάρει διαφορετικά από τις υπόλοιπες Κυκλάδες. Έχει πολλά μέρη για περπάτημα με θέα και άλλα τόσα για φαγητό και ποτό. Μπορείς να βρεις οτιδήποτε προτιμάς ανάλογα με τα γούστα. Από χαμηλά στην Χώρα, μέχρι πιο ψηλά στα χωριά.

Την τελευταία φορά που πήγα, βρήκα ένα μέρος που λίγο ο κυκλαδίτικος αέρας του νησιού, λίγο η μυρωδιά της θάλασσας, το έκανε ειδυλλιακό. Αναφέρομαι στο ΑΘΜΑΡ. Ρώτησα και έμαθα πως στα Τηνιακά ”Αθμάρ” σημαίνει θυμάρι. Αυτό το άρωμα δηλαδή που επικρατεί σε ολόκληρο το νησί. Το μαγαζί βρίσκεται στον Πύργο της Τήνου, μισή ώρα σχεδόν από την χώρα, στο κέντρο μιας πολύ όμορφης και γραφικής πλατείας.

Ένα μαγαζί με νησιώτικη αισθητική που σε προκαλεί να το επισκεφτείς οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Ότι και να δοκιμάσεις θα καλύψει κάθε προσδοκία σου. Από τον πρωινό του καφέ και τα νόστιμα προσεγμένα brunch του, με 100% τοπικά φυσικά προϊόντα, μέχρι τις βραδινές ώρες που θέλεις να χαλαρώσεις και να πιεις ένα από τα μοναδικά κοκτέιλ του με τις Τηνιακές ονομασίες. Τα κοκτέιλ που σερβίρει σου δημιουργούν μία αίσθηση καλοκαιριού και αρμονίας αφού είναι εμπνευσμένα από γνωστούς ανθρώπους του χώρου.

Ο Κος Βαγγέλης, ιδιοκτήτης του ”Αθμάρ”, είναι εκεί κάθε σεζόν και σε περιμένει για να κάνει τις μέρες σου στο νησί του ακόμα πιο χαλαρές. Σκοπός του είναι να μείνει εκεί μόνιμα και εσύ να θες να επισκεφτείς αυτό το μέρος ξανά και ξανά.

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα