Πλαστικά παπάκια μπάνιου

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Κάθε αγαπημένο μας νέο μωρό καθώς έρχεται σε αυτόν τον κόσμο θα έχει άμεσα την γνωριμία του με το νερό από τα πρώτα του κιόλας βήματα. Το καλό είναι πως μεγαλώνοντας μπορείς να βάλεις στην μπανιέρα κανά δυο παιχνίδια για να κάθεται πιο εύκολα χωρίς γκρίνια και κλάματα. Ίσως έτσι αγαπήσει το νερό και κάνει και τον δικό σου ρόλο ευκολότερο. Ποιο παιχνίδι όμως είναι κατάλληλο για αυτή την χρήση?

Ας περάσουμε στο κυρίως θέμα.

Τα πλαστικά παπάκια που μπαίνουν την μπανιέρα, μετά από λίγο καιρό με την παρατεταμένη χρήση, μαζεύουν βακτήρια και μούχλα στο εσωτερικό τους. Όταν λοιπόν τα παιδιά παίζουν και τα βάζουν στο στόμα τους, καταλαβαίνεις πως δεν είναι και το πιο καθαρό παιχνίδι που έχουν.

Η πηγή μικροβίων μέσα στα πλαστικά αυτά παιχνίδια μπάνιου, γίνεται ακόμα χειρότερη κάθε φορά που έρχονται σε επαφή με ζεστό νερό καθώς αναπτύσσονται. Δεν νομίζω να θέλεις να τρώει το μωρό σου βρωμιές και βακτήρια.

ΑΡΑ…

Η λύση είναι να τα βάλετε όλα μαζί σε μία λεκάνη με νερό και ξύδι και να τα αφήσετε όλο το βραδύ. Την επόμενη μέρα θα έχει καθαρίσει ένα μεγάλο μέρος στο εσωτερικό τους, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα καθαρίσουν ολόκληρα.

Η άλλη επιλογή είναι, πριν τα πετάξετε στην μπανιέρα, να κλείσετε την μοναδική τρύπα που έχουν στο κάτω μέρος με θερμοκόλλα και έτσι δεν θα μπαίνει νερό ώστε να βρωμίζονται.
Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα
Μαντάμ Μποβαρί

Μαντάμ Μποβαρί

Άλλωστε όπως και ο ίδιος ο συγγραφέας όταν ρωτήθηκε για την μαντάμ Μποβαρί είπε μεταξύ άλλων “Η μαντάμ Μποβαρί κλαίει αυτή τη στιγμή σε κάποιο σπίτι …”

Περισσότερα