5 Χριστουγεννιάτικες παιδικές ταινίες

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Έρχονται τα Χριστούγεννα και όπως όλοι καλά γνωρίζουμε είναι μία από τις πιο βασικές οικογενειακές γιορτές. Εξάλλου όπου και αν κοιτάξεις, το δείχνουν όλα. Διαφημίσεις, βιτρίνες, τα πάντα αναδεικνύουν την οικογενειακή πλευρά της συγκεκριμένης εορτής.

Αφού λοιπόν στρώσεις χαλιά, στολίσεις το δέντρο και φτιάξεις διάφορα γλυκούδια στο σπίτι, είναι η ώρα να καθίσεις αναπαυτικά στον καναπέ σου, να φτιάξεις ποπ κόρν και να δείτε όλη η οικογένεια παρέα μία Χριστουγεννιάτικη ταινία.

Είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορείς να κάνεις παρέα με τα παιδιά σου και σίγουρα θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

Παρακάτω θα σου δείξω κάποιες Χριστουγεννιάτικες ταινίες για να έχεις ως επιλογή και να μην αναγκάσεις τα παιδιά να δουν το “Μόνος στο σπίτι” που παίζεται σίγουρα κάθε χρόνο.

Klaus*2019
Είναι αγαπημένη μου ταινία ακόμη και την εποχή που μοιάζει πολύ μακρινή από τα Χριστούγεννα. Παρόλα αυτά σίγουρα θα αγαπήσεις κι εσύ τον τεμπέλη αλλά γλυκύτατο ταχυδρόμο που προσπαθεί να κάνει τα παιδάκια να γράψουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη. Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε και η ιστορία των γραμμάτων. Δύσκολα, αλλά ευτυχώς τελείωσε με επιτυχία.

Τα χρονικά των Χριστουγέννων*2018
Η αγάπη δυναμώνει όταν μία οικογένεια είναι ενωμένη. Το πνεύμα των Χριστουγέννων ίσως καταφέρει να φέρει κοντά τα δύο αδέρφια. Δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους με όσα θα ζήσουν το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων. Θα μπορέσουν να σώσουν τα Χριστούγεννα ή θα τα κάνουν χειρότερα?

Το πολικό εξπρές*2004
Ποιος δεν θα ανέβαινε σε ένα μαγικό τρένο την παραμονή των Χριστουγέννων? Ένα περιπετειώδες ταξίδι ξεκινά και πηγαίνει προς την μεριά του Άγιου Βασίλη στο βόρειο πόλο. Τα παιδάκια θα μπορέσουν να τον γνωρίσουν από κοντά? Κύριο πρόσωπο της ταινίας είναι ο Τομ Χανκς που οι κινήσεις του ηθοποιού καταγράφονται με ακρίβεια ψηφιακά, ακόμα και οι εκφράσεις του προσώπου του, από ειδικές κάμερες και πάνω σε αυτές τις κινήσεις προσαρμόζονται οι κινήσεις των φανταστικών χαρακτήρων. Έτσι βγαίνει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Να θυμάστε: τα πιο αληθινά πράγματα ειναι αυτά που δεν βλέπεις.

Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία*2009
Τί γίνεται όταν τρία πνεύματα επισκέπτονται τον πιο τσιγκούνη άνθρωπο της πόλης του Λονδίνου που ακούει στο όνομα Σκρούτζ? Θα καταφέρουν να τον μετατρέψουν σε καλόκαρδο και ευγενικό κύριο? ‘Η μήπως θα μείνει για πάντα στρυφνός και απότομος? Ο ρόλος του κακού Σκρούτζ ζωντανεύει μέσα από τις κινήσεις του Jim Carrey ο οποίος αξίζει το καλύτερο σας χειροκρότημα.

Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης*1993
Πολλά πράγματα μπορεί να συμβούν όταν ενώνεται το Χάλοουιν με τα Χριστούγεννα! Ο Τζακ θα καταφέρει να φέρει κοντά τις δύο αυτές γιορτές χωρίς να τις καταστρέψει? Θα προσπαθήσει να βγάλει από την ρουτίνα όλους τους κατοίκους της πόλης ακόμα και αν δεν το πετύχει όπως ακριβώς περίμενε. Μία ταινία με τραγούδια και γέλιο σε παραγωγή και δημιουργία του ευφυέστατου Τιμ Μπάρτον.

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα