Έτοιμοι να μαγειρέψουμε???
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
4 πατάτες καθαρισμένες
200γρ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο
200γρ. τυρί κεφαλογραβιέρα τριμμένο
100γρ. τυρί έμενταλ τριμμένο
400γρ. κρέμα γάλακτος
100γρ. γάλα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. πάπρικα
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
-βράζουμε τις πατάτες για 15 λεπτά.
-τις στραγγίζουμε, τις κόβουμε σε λωρίδες ή σε κομμάτια και τις βάζουμε σε ένα πυρέξ.
-ρίχνουμε την πάπρικα και το σκόρδο και τις ανακατεύουμε καλά.
-μετά ρίχνουμε τα τυριά από πάνω, χωρίς να τα ανακατέψουμε.
-ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα ώστε να πάει παντού.
-προσθέτουμε και το πιπέρι.
-σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε για 25 λεπτά στους 200 βαθμούς.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!!