Γρήγορη Καρμπονάρα

KSΞN

Φιλιά TS!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
μισό κιλό μακαρόνια σπαγγέτι
κρέμα γάλακτος 350γμ.
μπέικον 150γρ.
ελαιόλαδο 3κ.σ.
σκόρδο μία σκελίδα
παρμεζάνα 150γρ.
μαϊντανό

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
– σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε τα μακαρόνια για να τα βράσουμε 2 λεπτά λιγότερο από ότι αναγράφεται στην συσκευασία. Προσθέτουμε αλάτι.
– κόβουμε το μπέικον σε φέτες, προσθέτουμε το λάδι και το τσιγαρίζουμε σε δυνατή φωτιά στο τηγάνι να πάρει λίγο χρώμα.
-χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το πιπέρι, το σκόρδο και την ζεσταίνουμε για 5 – 6 λεπτά.
-σουρώνουμε τα μακαρόνια και κρατάμε λίγο νερό περίπου, 100ml, από αυτό που βράζανε τα μακαρόνια.
-ρίχνουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι με την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την κούπα με το νερό που έχουμε κρατήσει. Ανακατεύουμε καλά.
– τρίβουμε την παρμεζάνα και ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό.
-ρίχνουμε την τριμμένη παρμεζάνα,το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον μαϊντανό στα μακαρόνια μας.

 

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!!

 

 

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα