Cheesecake φράουλα

KSΞN

Φιλιά TS!

Έτοιμοι να μαγειρέψουμε???

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
250γρ. μπισκότα digestive
120γρ. βούτυρο lurpak
600γρ. τυρί κρέμα
350γρ. κρέμα γάλακτος
100γρ. ζάχαρη άχνη
ξύσμα από δύο λεμόνια
μαρμελάδα φράουλας

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Βάζουμε τα μπισκότα στο μούλτι μέχρι να γίνουν σκόνη.
  • Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε ένα κατσαρολάκι στην κουζίνα.
  • Ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο στα μπισκότα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Ρίχνουμε το μείγμα σε μία φόρμα με αποσπώμενη βάση και με ένα κουτάλι πιέζουμε την επιφάνεια μέχρι να γίνει λεία.
  • Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε την κρέμα για να κρυώσει και να σφίξει.
  • Προσθέτουμε στο μίξερ το τυρί κρέμα, την ζάχαρη άχνη, το ξύσμα από τα λεμόνια και χτυπάμε 1-2 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα μαζί.
  • Προσθέτουμε σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε μέχρι να σφίξει.
  • Ρίχνουμε την κρέμα στην φόρμα που έχουμε στο ψυγείο και την απλώνουμε μέχρι να γίνει ξανά λεία η επιφάνεια.
  • Βάζουμε μία μεμβράνη πάνω στην επιφάνεια της φόρμας με σκοπό να ακουμπάει την κρέμα και την μεταφέρουμε πάλι στο ψυγείο για 4-5 ώρες.
  • Βγάζουμε την φόρμα από το ψυγείο, αφαιρούμε την μεμβράνη και απλώνουμε την μαρμελάδα φράουλα.

 

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!!




Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα

White Holidays Project

Κάνοντας βόλτες στα αγαπημένα μας νησιά και γνωρίζοντας κόσμο, χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω επιχειρήσεις με τις οποίες ασχολούνται νέα παιδιά και προσπαθούν να δώσουν τον

Περισσότερα