Ξύπνα την ενέργειά σου

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Αν ξεκινάς την μέρα σου καθημερινά και ξέρεις από πριν πως θα είσαι γεμάτη ενέργεια, το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα κάνεις όλα καλύτερα. Είναι ένα από τα πιο βασικά πράγματα για να νιώθεις δυνατή.

SUN
Ο ήλιος κάνει καλό. Να προσπαθείς να περπατάς τις ηλιόλουστες μέρες, διότι εκτός από το ότι ο ήλιος σου δίνει ενέργεια, σου χαρίζει επίσης και έναν πιο ποιοτικό ύπνο.  Άρα φόρεσε μία αντηλιακή προσώπου, πάρε κάτι δροσερό να πιεις και απόλαυσε τους περιπάτους σου.

YUMMY SUGAR
Μην προτιμάς την ζάχαρη κάθε φορά που έχεις πεσμένη ενέργεια. Να ξέρεις πως η ζάχαρη είναι σαν μία μικρή βόμβα στον οργανισμό. Όσο εύκολα σου ανεβάζει την ενέργεια, τόσο εύκολα μετά από λίγο στην ρίχνει απότομα. Οπότε καλύτερα να στραφείς στα φρούτα παρά στα γλυκά.

WALK ON STREET
Ξεκίνησε την γυμναστική ακόμα και το περπάτημα. Δεν χρειάζεται να τρέχεις ή να κάνεις υπερβολικά πράγματα για να θεωρηθεί άσκηση. Βάλε στο πρόγραμμα σου λοιπόν είτε τον ρυθμό όταν είσαι στο σπίτι, χορεύοντας αγαπημένα κομμάτια, είτε γρήγορο περπάτημα το απογευματάκι. Πότε δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις οποιαδήποτε άσκηση.

SIT DOWN AND EAT
Να τρως συχνά και μικρά γεύματα. Δεν είναι σωστό να αφήνεις το στομάχι σου άδειο πολλές ώρες αλλά ούτε και να τρως συνέχεια μεγάλες ποσότητες. Να κάνεις γεύματα τα οποία δεν σε φουσκώνουν. Και προσπάθησε να είναι θρεπτικά γεύματα χωρίς πολλά λιπαρά για να μην νιώθεις το σώμα σου βαρύ. Σωστές τροφές είναι τα φρούτα και τα λαχανικά. Μην ξεχνάς όμως πως η διατροφή σου πρέπει να περιέχει να πάντα όπως υδατάνθρακες και πρωτεΐνες.

WATER WATER
Βάλε στην καθημερινότητα σου πολλά υγρά. Να αυξήσεις το νερό και να προσθέσεις χυμούς από φυσικά φρούτα καθώς είναι πολύτιμοι για τον οργανισμό αλλά παράλληλα σε δροσίζουν. Να θυμάσαι πως ακόμα και η μικρή απουσία υγρών μπορεί να προκαλέσει εύκολα κόπωση και ζαλάδα.

RELAX
Ο οργανισμός μιλάει. Ξέρεις πότε είσαι κουρασμένος ή πότε χρειάζεσαι μικρά διαλείμματα της μισής ώρας. Μην τα προσπερνάς. Ο οργανισμός σου τα αναζητάει για να γεμίσουν λίγο οι μπαταρίες σου. Χαλάρωσε επιτέλους!
Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα