Θέλεις σαρκώδη χείλη?

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Σίγουρα εντυπωσιάζεσαι με τις περιποιημένες γυναίκες και τις στιλάτες ιδέες που ακολουθούν. Συνήθως όμως όλες μας γοητευόμαστε από κάτι συγκεκριμένο στο γυναικείο πρόσωπο. Μπορώ να σου πω μερικούς τρόπους για να κάνεις κι εσύ μερικά σημεία πάνω σου να φαίνονται εντονότερα. Ας πούμε τα χείλη σου! Πόσοι άντρες γοητεύονται από τα όμορφα χείλη? Μήπως θα ήθελες λοιπόν, να φαίνονται και τα δικά σου πιο γεμάτα? Εε ναι λοιπόν, μπορείς με τα παρακάτω tips.

Γίνεται τα χείλη μου να δείχνουν πιο σαρκώδη?

ΝΕΡΟ

Με το να πίνεις συχνά την ποσότητα νερού που χρειάζεται ο οργανισμός σου διατηρείσαι ενυδατωμένος από το δέρμα μέχρι και τα όργανα σου. Δεν αφυδατώνεσαι και είσαι υγιής. Αυτό βοηθάει με την σειρά του και την περιοχή των χειλιών σου.

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

Λίγα λεπτά κάθε μέρα αν έχεις την δυνατότητα μπορείς να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου. Με ένα μαλακό σφουγγαράκι μπορείς να τρίβεις απαλά τα χείλη σου κι έτσι θα δείχνουν πιο γεμάτα. Από την άλλη, μία φορά το μηνά, μπορείς να ανακατέψεις ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο μαζί με μαγειρική σόδα και να βάλεις λίγο πάνω τους, πριν από τον βραδινό σου ύπνο. Όλο το βράδυ θα δουλεύει και θα διώχνει τα νεκρά κύτταρα.

ΑΣΚΗΣΗ

Υπάρχουν διάφορες ασκήσεις για το στόμα. Αντίθετα όμως για τα χείλη δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να κάνεις. Υπάρχει όμως μία άσκηση που βοηθάει πολύ με το πέρασμα του χρόνου. Και τί εννοώ? Για 10 δευτερόλεπτα σφίξε τα χείλη σου και κράτησε τα προς τα μέσα. Έπειτα πάρε ανάσα και φύσηξε προς τα έξω. Επανέλαβε την ίδια άσκηση 10 φορές κάθε μέρα. Θα γίνει ορατή η διαφορά ακόμα και σε σένα που σε κοιτάζεις κάθε μέρα.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Σε διάφορα καταστήματα θα βρεις προϊόντα που ενυδατώνουν τα χείλη, τα λεγόμενα λιπ μπαλμ. Τον χειμώνα τα προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα συγκεκριμένα διώχνουν μακρυά την ξηρότητα και τα αφήνουν απαλά. Χείλη για φίλημα!

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα
Μαντάμ Μποβαρί

Μαντάμ Μποβαρί

Άλλωστε όπως και ο ίδιος ο συγγραφέας όταν ρωτήθηκε για την μαντάμ Μποβαρί είπε μεταξύ άλλων “Η μαντάμ Μποβαρί κλαίει αυτή τη στιγμή σε κάποιο σπίτι …”

Περισσότερα