Νύχια για τα Χριστούγεννα

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Μπαίνεις σιγά σιγά κι εσύ στο πνεύμα των Χριστουγεννιάτικων εορτών. Στολίζεις και κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να νιώσεις την μαγεία των Χριστουγέννων. Θα ξεκινήσεις από το σπίτι και την διακόσμηση, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να βάλεις κι εσύ τα γιορτινά σου. Και καλά θα κάνεις εδώ που τα λέμε.

Θα ντυθείς, θα φορέσεις κάτι ξεχωριστό και θα δείχνεις σκέτη αγιοβασιλίνα. Σκέψου πως αυτές οι μέρες αποτελούνται από τραπέζια, παρέες, βραδιές στο σπίτι με γλυκίσματα και φαγητά.  Άρα όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια όπως κι εσύ.

Παρακάτω θα σου δείξουμε μερικές προτάσεις για να δείχνουν τα νύχια σου τόσο περιποιημένα, όσο και γιορτινά. Δώσε τους χρώμα, δημιούργησε πάνω τους σχέδια και κάνε τα να δείχνουν παιχνιδιάρικα όπως είναι και η διάθεση σου.

ho ho ho Merry Christmas

Δεν έχει σημασία το χρώμα, καθώς συνήθως προτιμάμε το κόκκινο λόγω Χριστουγέννων. Μπορείς να βάλεις ότι χρώμα θες και να το συνδυάσεις με Χριστουγεννιάτικες πινελιές και σχέδια. Ζαχαρωτά, Άγιοι Βασίλιδες, χιονονιφάδες, στολίδια, ταρανδάκια, χιονάνθρωπους και ένα σωρό άλλα σχέδια. Περιποιήσου πρώτα τον εαυτό σου κι έτσι θα έρθει η όρεξη να περιποιηθείς και όλο τον κόσμο.

GO GIRL!

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα
Μαντάμ Μποβαρί

Μαντάμ Μποβαρί

Άλλωστε όπως και ο ίδιος ο συγγραφέας όταν ρωτήθηκε για την μαντάμ Μποβαρί είπε μεταξύ άλλων “Η μαντάμ Μποβαρί κλαίει αυτή τη στιγμή σε κάποιο σπίτι …”

Περισσότερα