Νύχια για τα Χριστούγεννα

KSΞN

Φιλιά TS!

Μπαίνεις σιγά σιγά κι εσύ στο πνεύμα των Χριστουγεννιάτικων εορτών. Στολίζεις και κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να νιώσεις την μαγεία των Χριστουγέννων. Θα ξεκινήσεις από το σπίτι και την διακόσμηση, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να βάλεις κι εσύ τα γιορτινά σου. Και καλά κάνεις εδώ που τα λέμε.

Θα ντυθείς, θα φορέσεις κάτι ξεχωριστό και θα δείχνεις σκέτη αγιοβασιλίνα. Σκέψου πως αυτές οι μέρες αποτελούνται από τραπέζια, παρέες, βραδιές στο σπίτι με γλυκίσματα και φαγητά.  Άρα όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια όπως κι εσύ.

Παρακάτω θα σου δείξουμε μερικές προτάσεις για να δείχνουν τα νύχια σου τόσο περιποιημένα, όσο και γιορτινά. Δώσε τους χρώμα, δημιούργησε πάνω τους σχέδια και κάνε τα να δείχνουν παιχνιδιάρικα όπως είναι και η διάθεση σου.

ho ho ho Merry Christmas

Δεν έχει σημασία το χρώμα, καθώς συνήθως προτιμάμε το κόκκινο λόγω Χριστουγέννων. Μπορείς να βάλεις ότι χρώμα θες και να το συνδυάσεις με Χριστουγεννιάτικες πινελιές και σχέδια. Ζαχαρωτά, Άγιοι Βασίλιδες, χιονονιφάδες, στολίδια, ταρανδάκια, χιονάνθρωπους και ένα σωρό άλλα σχέδια. Περιποιήσου πρώτα τον εαυτό σου κι έτσι θα έρθει η όρεξη να περιποιηθείς και όλο τον κόσμο.

GO GIRL!

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα

Άνω Σύρος

Η Σύρος χαρακτηρίζεται ως η Αρχόντισσα των Κυκλάδων! Ένα μέρος με απερίγραπτη ομορφιά. Πόσα καλά γνωρίζεις όμως την Άνω Σύρο?? Αν δεν έχεις περπατήσει τα

Περισσότερα

White Holidays Project

Κάνοντας βόλτες στα αγαπημένα μας νησιά και γνωρίζοντας κόσμο, χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω επιχειρήσεις με τις οποίες ασχολούνται νέα παιδιά και προσπαθούν να δώσουν τον

Περισσότερα