Δώσε ζωή στα καλλυντικά σου

KSΞN

Φιλιά TS!
Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το:

Αγαπάς οτιδήποτε σου δίνει λάμψη και ομορφιά, αλλά δυστυχώς τα καλλυντικά σου μερικές φορές δείχνουν ξεραμένα και παλιά? Δώσε ξανά ζωή στα καλλυντικά σου! Με μερικούς εύκολους τρόπους θα καταφέρεις να αυξήσεις την διάρκεια ζωής τους για λίγο καιρό ακόμα.

  • Κλείσε σωστά

Κάθε φορά που τελειώνεις το βάψιμο σου, τσέκαρε αν έχεις κλείσει καλά τα καλλυντικά σου. Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα είναι ο αέρας που τα στεγνώνει όταν μένουν πολλή ώρα ανοιχτά. Θυμήσου το και θα δεις πως αν προσέξεις λίγο παραπάνω θα μείνεις ευχαριστημένη.

  • Ανάποδη τοποθέτηση

Άλλαξε την συνήθεια σου και προσπάθησε να τοποθετείς, ειδικά τα κρεμώδη καλλυντικά ανάποδα, ώστε με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξεραίνονται εύκολα. Όλα ανάποδα λοιπόν!

  • Primer

Αν βρεις κάποιο προϊόν να φαίνεται αρκετά χρησιμοποιημένο και να έχει ήδη ξεραθεί, μία εύκολη λύση είναι να το ανακατέψεις με λίγο primer ώστε να ξαναβρεί την παλιά του μορφή.

  • Μάσκαρα

Νιώθεις και εσύ απογοητευμένη όταν πας να ανοίξεις την μάσκαρα σου και καταλαβαίνεις πως έχει ”στεγνώσει”? Μην τρελαίνεσαι! Πρόσθεσε 2-3 σταγόνες ελαιόλαδο και ανακίνησε την ξανά. Είναι έτοιμη.

  • Υγρό κραγιόν

Αν προσπαθείς να εκμεταλλευτείς όλο το περιεχόμενο από το μισοτελειωμένο σου κραγιόν και είναι λιγάκι αδύνατον, εδώ υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος. Γέμισε ένα ποτήρι με καυτό νερό και άφησε μέσα το υγρό κραγιόν σου για 10 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο θα λιώσει ότι έχει απομείνει από το κραγιόν και θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις λίγες φορές ακόμα.

  • Πούδρα

Αν η αγαπημένη σου πούδρα έχει σπάσει και έχει μετατραπεί σε μικρά μικρά κομματάκια, τότε μόνο ένα μένει να κάνεις. Ρίξε λίγες σταγόνες από οινόπνευμα και με ένα κουτάλι πίεσε ξανά στην επιφάνεια την σκόνη ώστε να γίνει ομοιόμορφη στο κουτάκι. Μετά από μία ημέρα που θα έχει στεγνώσει θα είναι έτοιμη ξανά για χρήση.

  • Βερνίκι νυχιών

Θες να περιποιηθείς τα νύχια σου, αλλά δυστυχώς το μανό σου έχει ξεραθεί? Ρίξε λίγες σταγόνες από το ασετόν σου και κούνησε το καλά ώστε να ομογενοποιηθεί. Έπειτα θα είναι σαν καινούριο χωρίς κόμπους.

Από μένα, Φιλιά  TS!
Πρόσφατα
Μαντάμ Μποβαρί

Μαντάμ Μποβαρί

Άλλωστε όπως και ο ίδιος ο συγγραφέας όταν ρωτήθηκε για την μαντάμ Μποβαρί είπε μεταξύ άλλων “Η μαντάμ Μποβαρί κλαίει αυτή τη στιγμή σε κάποιο σπίτι …”

Περισσότερα